En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Bununla yanında, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen sair bir faktör bile kullanılan gereç ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoğunlukla çelik veya kırmızıüminyum kabilinden dayanıklı malzemelerden

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Yapı bâtıni yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını sağlar ve evgin mevki tahliyesini kolaylaştırır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur neticeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kaçış yolları ve özge tedbirler, yangın yahut gayrı ivedili durumlarda dirilik eminğinin tek yek bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Göreceksiniz ki bu nokta mualla kaliteli yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page